Σχεδιάζοντας ένα δακτυλίδι αρραβώνων

Λίγα πράγματα στη ζωή ανταμείβονται πλήρως συναισθηματικά όπως ο σχεδιασμός ενός δακτυλιδιού αρραβώνων.

Γνωρίζοντας ότι το δαχτυλίδι αυτό είναι συναισθηματικά μια από τις πιο πολύτιμες εξαγορές ενός νεαρού άνδρα προσπαθώ να είναι το καταλληλότερο για την υποψία νύφη. Φαντάζομαι τη γυναίκα που θα το φορέσει και την ικανοποίησή της γνωρίζοντας ότι ο αρραβωνιαστικός της επέλεξε ειδικά γι 'αυτήν. Σαν να μην είναι αρκετό το κίνητρο, συνειδητοποιώ ότι αυτή η δημιουργία προορίζεται να φορεθεί καθημερινά για μια ζωή και πιθανότατα να μεταφερθεί σε μελλοντικές γενιές.

Έχοντας λοιπόν αυτό σαν μότο μπορώ να ομολογήσω ότι δυσκολεύτηκα όταν μου ζητήθηκε να σχεδιάσω ένα μονόπετρο για την καλύτερη σου φίλη...

Ξεκινώντας να σχεδιάζω κοσμήματα δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να έρθει η στιγμή να σχεδιάσω το δακτυλίδι αρραβώνων μιας φίλης μου γιατί αλλιώς είναι να σχεδιάζεις ένα δακτυλίδι αρραβώνων για μια κοπέλα που ξέρεις μόνο μέσα από τα ματιά και τα λογία του συντρόφου της και αλλιώς όταν η υποψήφια είναι φίλη σου είναι η καλύτερη σου φίλη που έχετε μοιραστεί μαζί τα παιδικά σας όνειρα σε χαμηλόφωνες κουβέντες στην ώρα του μαθήματος βάζεις ακόμα περισσότερη αγάπη για αυτό που κάνεις...

Όλα ξεκίνησαν απλά με ένα τηλεφώνημα του φίλου της μου ανακοίνωσε ότι θέλει ένα δακτυλίδι για την κοπέλα του και εκείνη την στιγμή με έβαλε την σκέψη ότι πρέπει να είναι ένα δακτυλίδι που να της ταιριάζει, να της αρέσει κάτι που να είναι αυτή να την αντιπροσωπεύει 100% και τότε συνειδητοποίησα και κατάλαβα ποσό δύσκολο είναι τελικά για τους άντρες να βρουν αυτό που ονομάζεται το τέλειο δακτυλίδι για την αγαπημένη τους πως εξηγείται η αμηχανία και το άγχος που έχουν όταν έρχονται να διαλέξουν το δακτυλίδι για την καλή τους.

Όταν σχεδιάζεις ένα δακτυλίδι αρραβώνων για μια κοπέλα που θα το φορέσει για την διάρκεια της υπόλοιπης ζωής έχεις στο μυαλό σου όχι μόνο να της ταιριάζει και να της αρέσει αλλά να συμβολίζει και αυτό που νιώθουν αυτοί οι δυο άνθρωποι.

Τελικά είναι ωραίο συναίσθημα να το δημιουργείς το «δέσιμο» δυο ανθρώπων οι οποίοι αποφασίζουν να πάνε την ζωή τους ένα βήμα παρακάτω.

Με το καλό να ζήσετε!

© 2017 Jewellery Design. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη ιστοσελίδας από ThreeSquares.