Κόσμημα στη δουλειά

Μπήκε ο Σεπτέμβριος κι έχοντας αφήσει πίσω μας τις καλοκαιρινές διακοπές, είμαστε έτοιμοι για την επιστροφή στη δουλειά, τις βόλτες στην πόλη και τα ωραία καφέ και σε τα καινούργια στέκια που έκαναν την εμφάνισή τους.

Αλλά μια που φθινοπωριάζει σιγά σιγά και ανοίγουμε την ντουλάπα να αφήσουμε στην άκρη τα καφτάνια μας και τα μαγιό μας να θυμηθούμε τα φθινοπωρινά μας ρούχα χαζεύοντας τις βιτρίνες για κάτι καινούργιο...

Ας ανακαλύψουμε και με τι κοσμήματα θα τα συνδυάσουμε τα ρούχα μας για το γραφείο.

Όλες έχουμε στην ντουλάπα μας παντελόνια φούστες σακάκια καταλληλά για το γραφείο αλλά κανένα σύνολο δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς ένα σωστό κόσμημα - αξεσουάρ που θα το απογειώσει!

Η τσάντα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας εμφάνισης αλλά και το κόσμημα είναι σημαντική λεπτομέρεια ενός look για να ολοκληρωθεί.

Σκεφτείτε το κόσμημα ως κομψή λεπτομέρεια

Κάποιοι θα σας συμβουλεύσουν να φοράτε ένα μόνο κομμάτι ανά look για να είστε πιο ασφαλείς αλλά μπορείτε να βάλετε πιο λεπτά κοσμήματα αρκεί να ταιριάζουν μεταξύ τους σε μέγεθος και χρώμα.

Κρατήστε το λεπτό

Αν επιλέξετε να φορέσετε πολλά κομμάτια, μην επιλέγετε πολλά μεγάλα και τολμηρά αντικείμενα, θα είναι υπερβολικό και τα κοσμήματα σας θα αποσπούν την προσοχή, από το ντύσιμο σας αλλά και το περιβάλλον εργασίας. Επιλέξτε απλά κομμάτια εάν σκοπεύετε να φορέσετε κολιέ και σκουλαρίκια, αντί για πιο σύνθετα αντικείμενα που χτυπάνε άσχημα στο μάτι. Προσπαθήστε να δείτε το κόσμημά σας ως φινετσάτη πινελιά και όχι ως διακοσμητικό για να το πάτε εξελίξετε στο επόμενο επίπεδο.

Υπάρχουν επίσης μερικά μικρά πράγματα που καλό είναι να θυμάστε όταν επιλέγετε το κόσμημά σας. Μη φορέσετε τίποτα που προκαλεί πολλούς θορύβους, όπως μεγάλα βραχιόλια.

Όταν είστε μια εργαζόμενη γυναίκα το σωστό outfit για να εντυπωσιάσετε είναι απαραίτητο. Πρόκειται για την επαγγελματική εμφάνιση. Η επιλογή του κοσμήματός σας για την δουλειά σας είναι εξίσου σημαντική με το φόρεμά σας ή το επαγγελματικό σας κοστούμι. Όπως τα ρούχα σας έτσι και το κόσμημα που θα φορέσετε στον χώρο εργασίας δεν πρέπει να είναι πολύ φανταχτερό ή πολύ απλό. Σε μερικούς χώρους εργασίας, υπερβολικό κόσμημα, ή και καθόλου, μπορεί να είναι ακατάλληλο ή απαγορευμένο. Πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τα κοσμήματα που επιλέγετε να φορέσετε. Αυτό θα πρέπει να είναι τόσο από την άποψη του εξοπλισμού σας όσο και από το εάν είναι κατάλληλο για τον χώρο εργασίας σας.

Εάν θέλετε να πάτε τολμηρή, επιλέξτε ένα μόνο

Είναι καλύτερα να μην έχετε αρκετά, παρά πάρα πολλά. Αν φορέσετε δηλαδή ένα δαχτυλίδι με μεγάλο πέτρωμα, καλυτέρα να κρατήσετε το ρολόι και το βραχιόλι για άλλη εμφάνιση. Αφήστε το δαχτυλίδι να λάμψει από μόνο του. Εάν από την άλλη θέλετε πραγματικά να φορέσετε πολλά κομμάτια που τραβούν την προσοχή, περιορίστε τα σε δύο και χωρίστε την τοποθέτηση (δακτυλίδια, σκουλαρίκια, ή κολιέ). Μερικοί άνθρωποι μπορεί να εντυπωσιαστούν από το μεγάλο κολιέ και τον τολμηρό συνδυασμό με ένα δαχτυλίδι.

Μην είστε πολύ φανταχτεροί με τον πλούτο σας

Το κόσμημά μας μπορεί να δείχνει τις οικονομικές σας δυνατότητες, ωστόσο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να δείξει κύρος σε συνεργάτες. Η σωστή ισορροπία της πολυπλοκότητας και της δήλωσης είναι ζωτικής σημασίας για να κάνετε τη σωστή εντύπωση. Θέλετε να σας παρατηρούν αλλά όχι με λάθος τρόπο.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα ντυθείτε για το γραφείο, σκεφτείτε τη δήλωση που θέλετε να κάνετε. Τραβήξτε για μια κατάλληλη ισορροπία για να αισθανθείτε όμορφοι και σίγουροι, χωρίς να είστε φανταχτεροί από την κορυφή ως τα νύχια.

© 2017 Jewellery Design. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη ιστοσελίδας από ThreeSquares.